Перегони на каное й водні дослідження: у Франківську влаштують незвичний фестиваль

Перегони на каное й водні дослідження: у Франківську влаштують незвичний фестиваль

Укрінформ
В Івано-Франківську в суботу, 25 травня, в парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбудеться масштабне святкування Міжнародного дня Дністра.

Про це повідомляє видання "Тримай Kurs". 

"На кілька годин міський парк перетвориться на фестивальне містечко, де кожен зможе знайти для себе цікаві розваги, пізнавальні майстер-класи, веселі флешмоби та багато іншого", - йдеться в повідомленні.

Розпочнеться святкування о 10.30 в галереї Бастіон відкриттям виставки фотографій Всеукраїнського конкурсу "Дністер – ріка життя і краси" та виставки картин художника-імпресіоніста Данила Гулька.

А вже об 11.00 на міському озері стартують змагання з веслування на байдарках і каное на "Кубок Дністра". О 12.45 кожен охочий зможе долучитися до акції з зариблення міського озера.

Читайте також: На Житомирщині відбудеться перший фестиваль полуниці

Зазначається, що під час фестивалю відбуватимуться лабораторні майстер-класи. Зокрема, можна буде спробувати визначити жорсткість води, наявність у ній фосфат-іонів.

О 13:30 розпочнеться розважальна програма, під час якої відбудеться показ сучасного жіночого одягу з елементами стародавньої вишивки, виступи мистецьких, фольклорних колективів.

Для найменших учасників свята організатори підготували розважальну програму, численні конкурси, призи та багато іншого. На завершення свята відбудеться дитячий флешмоб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-