Восени відкриється пряме авіасполучення між Києвом та Осло

Восени відкриється пряме авіасполучення між Києвом та Осло

Укрінформ
Авіакомпанія "Скандинавські авіалінії" (SAS) ухвалила рішення про започаткування з 26 жовтня 2019 року прямого авіарейсу Київ - Осло.

Про це повідомляє Посольство України в Королівстві Норвегія.

"Важливим результатом українсько-норвезького діалогу з питання налагодження прямого авіасполучення між Україною та Норвегією стало оприлюднене сьогодні рішення авторитетної європейської авіакомпанії "Скандинавські авіалінії" (SAS) щодо започаткування у жовтні 2019 року прямого авіарейсу Київ - Осло", – заявив посол України в Норвегії В’ячеслав Яцюк.

Зазначається, що польоти авіакомпанії "Скандинавські авіалінії" за маршрутом Київ - Осло виконуватимуться тричі на тиждень - щовівторка, щочетверга та щосуботи - починаючи з 26 жовтня 2019 року.

Читайте також: British Airways закриє свій єдиний рейс до України

За словами українського дипломата, є всі підстави очікувати, що відкриття прямого авіасполучення між двома столицями вже за кілька місяців допоможе ще більше посилити взаємодію та обміни між нашими країнами.

"Безперечно, що успіху майбутнього авіарейсу Київ - Осло сприятиме безвізовий режим між Україною та Норвегією", – зазначив Яцюк.

Посол України в Норвегії висловив окрему вдячність керівництву авіакомпанії SAS та компанії-оператора цивільних аеропортів Норвегії Avinor за рішення використовувати у назві авіарейсу український правопис столиці України латиницею – Kyiv.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-