Вінниця приймає перший обласний туристичний форум

Вінниця приймає перший обласний туристичний форум

Укрінформ
У Вінниці в четвер, 16 травня, розпочався перший обласний туристичний форум VinTourism.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця Надія Лисецька.

«Роботу форуму спрямовано на посилення розвитку внутрішнього туризму, популяризації крафтового й ековиробництва та формування цікавих туристичних маршрутів. На форумі розглянемо актуальні питання розвитку гастрономічного й зеленого туризму, поговоримо про перспективи відновлення забутих історичних пам’яток, музеїв. Красу й традиції нашого краю перетворимо на реальні кейси, які згодом розкриють туристичну Вінниччину», - зазначила Лисецька.

Читайте також: Інтерактивний "Вишиванка-фест" готують у Вінниці

За її словами, це перша настільки масштабна туристична подія обласного рівня, спрямована на розвиток внутрішнього туризму на Вінниччині. До участі в ньому організатори запросили понад 150 осіб - власників та директорів аграрних підприємств, організацій зеленого туризму, туристичних агенцій, ресторанів, кав’ярень, готелів, голів ОТГ і навіть шеф-кухарів – усіх, хто дотичний до туристичної галузі й може впливати на її формування у сучасних умовах.

Туристичний форум VinTourism триватиме два дні. Першого дня форуму його учасники ділитимуться історіями успіху, а наступного передбачається робота в групах і розроблятимуть туристичні маршрути для мандрів Вінниччиною.

Читайте також: Вінницькі музейники покажуть життя до смартфонів

За допомогою професійних модераторів учасники сформують реальні кейси туристичного бізнесу. А завершальна лекція з фандрайзингу допоможе дізнатися, де і як можна залучити кошти на розроблені проекти.

На форумі виступлять, зокрема, фахівці з розвитку зеленого туризму зі Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-