Батл шеф-кухарів, джаз-фест і танці від Влада Ями: як у Житомирі зустрінуть День Європи

Батл шеф-кухарів, джаз-фест і танці від Влада Ями: як у Житомирі зустрінуть День Європи

Укрінформ
У Житомирі до Дня Європи, 18 травня, пройде дискусія про рівні можливості, відбудуться змагання молодих шеф-кухарів, традиційний джаз-фест, а також майстер-клас від відомого хореографа Влада Ями.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

«Вже традиційно на Михайлівській відбудеться святковий захід «SALAD JUNIOR FEST»  – справжній батл від молодих шеф-кухарів. Кожен із шефів поділиться зі своєю командою власним досвідом та професійними фішками роботи на кухні. Юніорам буде запропоновано «чорний ящик» з продуктами, з яких вони мають приготувати страви трьох категорій – основну, закуску та десерт. Професійне журі оцінить учасників та визначить переможців», - зазначається в повідомленні.

Крім того, в місті вперше пройде танцювально-мистецький батл. Танцювальним рухам всіх охочих навчатиме хореограф Влад Яма. На учасників та гостей заходу також чекають Dj-set від Влада Ями, дискотека просто неба, світлове шоу та виступи гурту «Мадам Джоджос».

Читайте також: У Тернополі стартував гастрономічний фестиваль

Традиційний джаз-фест «Jazzomyr» відбудеться на майдані Замковому. Його хедлайнером буде гурт LELEKA (Німеччина-Польща), а також виступатимуть Aramis (Суми), Mark Tokar Trio (Львів), Atomic Simao (Київ).

У межах Дня Європи заплановані дискусійна панель «Житомир – місто рівних можливостей» та етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 «Zhytomyr Cup».

Окрім цього, на пішохідній вулиці Михайлівській представлять проект «Feel Europe». Зокрема, організатори розмістять 28 фотозон із зображенням країн Європейського Союзу.

Фото: Житомир.Life

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-