Подорож винним шляхом і дегустації: «Угочанська лоза» кличе туристів

Подорож винним шляхом і дегустації: «Угочанська лоза» кличе туристів

Укрінформ
На Виноградівщині, що на Закарпатті, 11-12 травня відбудеться винний фестиваль «Угочанська лоза».

Про це повідомляє портал «Закарпаття онлайн».

«Традиційне свято вина у місті Виноградів відбуватиметься вчотирнадцяте. За роки існування фестиваль виноградарів-виноробів «Угочанська лоза» отримав не тільки статус міжнародного, але і визнання одного із кращих та наймасштабніших  фестивалів Закарпаття», - йдеться в повідомленні.

11 травня організатори пропонують туристам проїхати «Винним шляхом Боржавською вузькоколійкою» за маршрутом Виноградів – Шаланки. Унікальна туристична атракція – подорож єдиною діючою на Закарпатті вузькоколійкою – щороку користується неабиякою популярністю. Мальовничі краєвиди Виноградівщини, атмосферна та весела півторагодинна подорож потягом,  цікаві атракції на зупинках та дегустація вин в дегустаційному залі винного підвалу Ференца ІІ Ракоці в селі Шаланки – ось що чекає на туристів у межах туру. Потяг відправлятиметься із залізничної станції міста Виноградів об 11 годині.

Читайте також: На Закарпатті стартували перші великі травневі фести

Основне фестивальне дійство відбудеться 12 травня. О 14 годині центральними вулицями міста пройде театралізована хода, в якій яскраво представлено багатонаціональність та мультикультурність прикордонного району.

Після цього в парку Перені відбудеться основна частина фестивалю. Саме там гості свята зможуть ознайомитися із культурою, традиціями, звичаями та гастрономією виноргадного краю відвідавши колоритні сільські двори,  а також  скуштувати близько 150 видів домашніх вин високої якості та отримати естетичну насолоду від концертної програми. Хедлайнером концерту цьогорічної «Угочанської лози» стане гурт «Чаламада».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-