У США відкриють готель у

У США відкриють готель у "гігантській картоплині"

Фото, відео
Укрінформ
В американському штаті Айдахо туристи зможуть зупинитися на ніч у будинку у вигляді гігантської картоплини, яку планують перетворити на готель.

Про це пише USA Today.

"Велика картоплина Айдахо", як цю будівлю називають мешканці штату, незабаром стане готелем. Картопляна комісія штату Айдахо - група, яка створила цю споруду, хоче, щоб туристи зупинялись в ній під час відпустки", - йдеться в повідомленні.

Спочатку конструкцію використовували як рекламний реквізит. Бетонна бульба об'їздила всі штати, рекламуючи картоплю з Айдахо, що є "офіційним овочем" штату. Коли об'єкт виконав своє призначення, власники вирішили побудувати другу версію гігантської конструкції, а зі старої зробити готель - Big Idaho Potato Hotel.

Конструкція має висоту 3,5 м, довжину 8,5 м, та ширину 3,6 м. Житлова площа розрахована на двох осіб, включає спальню, ванну кімнату, вбиральню, обладнана системами опалення та кондиціонування.

Картопля вперше була посаджена у ґрунт штату Айдахо в середині 1800-х років, зараз штат збирає близько 13 мільярдів фунтів картоплі щорічно - майже третину врожаю картоплі в США.

Фото: Idaho Potato Commission

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-