У дніпровському музеї влаштують чайну мандрівку

У дніпровському музеї влаштують чайну мандрівку

Укрінформ
Дніпропетровський національний історичний музей ім. Яворницького запросив відвідувачів на чайну церемонію в межах історичної мандрівки "Епоха чаю: зародження легенди...".

Про це повідомляється на сторінці заходу в Facebook

"Кожного дня вдома та на роботі ми п’ємо чай. Хочете покуштувати його в Музеї? Тоді ми чекаємо на вас! За триста років чай став частиною нашої культури, побуту і життя у цілому. Але коли все почалось? Хто нам його відкрив? Як ставала на ноги ціла індустрія? У суботу 13 квітня наш Музей запрошує вас на історичну мандрівку "Епоха чаю: зародження легенди...", – йдеться в повідомленні.

У межах екскурсії та міні-виставки відвідувачів обіцяють познайомити з унікальними експонатами та історією чайної культури ХІХ – початку ХХ ст., а деякі речі навіть дати потримати в руках.

Читайте також: Музей української діаспори запрошує на майстер-класи з писанкарства

Доповнить захід дружнє чаювання за історичними рецептурами й класичним приготуванням напою на сучасний лад. Так ті, хто завітають до музею, зможуть, запевняють організатори, дізнатися присмак чайної епохи.

Початок екскурсії – о 17:00 і 19:00, тривалість 1,5 години. Щоб взяти в ній участь, потрібно зареєструватися, бо кількість місць обмежена. Музейна мандрівка передбачатиме інтерактивну розповідь та чаювання.

Вартість квитків – дорослий 70 грн, дитячий 50 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-