Ужгород кличе продегустувати

Ужгород кличе продегустувати "сакурові" вина

Укрінформ
В Ужгороді впродовж двох днів – 13 та 14 квітня – триватиме винний фестиваль "SakuraWine", який відбуватиметься в межах "Сакура-фесту".

Свою продукцію на заході представлять 20 виноробів із всієї країни, 14 із них місцеві – закарпатські, повідомляє ІА ZIK. 

"Звісно, всі вина, представлені на фестивалі, зроблені з якісного, хорошого винограду. Із сакурами їх об’єднує одне – назва та чудовий рожевий колір", – зауважила співорганізатор фестивалю Ольга Тоїчкіна.

Родзинкою заходу стануть так звані "сакурові" вина – вина Розе.

Фестиваль пройде у винних підвалах культурно-історичного центру "Совине гніздо". Вхід туди буде вільним. Вже на місці можна буде скуштувати закарпатські сири, в’ялені м’ясні делікатеси й навіть устриці. Ще гостей розважатимуть місцеві музиканти, а також запрошені з-за кордону ді-джеї.

Читайте також: Біля мукачівських сакур з'явилися туристичні таблички

Організатори зазначають, що прагнуть провести якісно новий фестиваль європейського зразка. На місці за символічну суму можна буде придбати винний келих і вже з нього смакувати дегустаційні вина.

Фестиваль присвячений періоду цвітіння сакур в Ужгороді. Саме в ці дні чекають на пік цвітіння цього екзотичного дерева. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-