МАУ змінює розклад через затримку поставки Boeing 737 MAX

МАУ змінює розклад через затримку поставки Boeing 737 MAX

Укрінформ
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» змінює розклад своїх рейсів на період літньої навігації через затримку поставки літаків Boeing 737 MAX.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба МАУ.

"Основною причиною змін стала затримка поставки літаків Boeing 737 MAX, які повинні були почати роботу на регулярних рейсах МАУ з середини квітня поточного року. Однак у зв’язку з тим, що експлуатація даного типу ПС призупинена до завершення розслідування, поставка трьох Boeing 737 MAX для авіакомпанії МАУ відкладається. Через відсутність запланованих на цей період літаків авіакомпанія проводить вимушене корегування розкладу своїх рейсів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомили в авіакомпанії, зміни торкнуться таких напрямків, як Афіни, Стамбул та Єреван, де МАУ зменшить кількість рейсів. Рейси між Києвом та Вінницею будуть скасовані.

Читайте також: Катастрофа Boeing 737 MAX: у діях пілотів порушень поки не знайшли

У квітні, травні та червні передбачаються також скасування деяких рейсів із Києва до Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська, Баку, Мінська, Риги, Женеви, Амману та Анкари. Пасажири, яких торкнулись зміни розкладу, отримають повідомлення і пропозиції з альтернативними датами вильоту або маршруту, зауважили в авіакомпанії.

«У зв’язку з непередбачуваними обставинами, які призвели до збоїв у поставці літаків, ми були змушені внести зміни в уже складений літній розклад польотів. Для того, щоб забезпечити пасажирам можливість дістатися до місць призначення, МАУ перерозподіляє існуючий флот і докладає всіх зусиль для виконання зобов’язань перед своїми клієнтами. Всі зміни в розкладі відображені в системах бронювання. Рейси, які не скасовано, будуть гарантовано виконані авіакомпанією. У разі додаткових коректив, ми будемо оперативно інформувати ринок про ці зміни», – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» заснована в 1992 році. 100% акцій МАУ знаходяться в приватній власності. Авіакомпанія з'єднує Україну більш ніж з 50-ма містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у більш як 3 тисячі міст світу. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Парк авіакомпанії налічує 41 літак різних модифікацій, включаючи 28 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 9,7 років. Середній вік парку становить 11,6 років. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (KBP).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-