Дрогобич дивуватиме туристів селфі-точками та ретротелефоном

Дрогобич дивуватиме туристів селфі-точками та ретротелефоном

Укрінформ
У місті Дрогобичі, що на Львівщині, для туристів облаштують місця, де можна буде зробити селфі з найкращого ракурсу на тлі місцевих атракцій.

Про це розповів директор КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобич» Ігор Чава під час ІІ Тернопільського туристичного форуму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В майбутньому ми плануємо зробити селфі-точки, або місця, де найкраще в Дрогобичі виходять селфі з пам’ятками архітектури чи з певними місцями, які є цікавими. Ми зробили перший етап: на онлайн-карту нанесли локації. Зараз працюємо над встановленням спеціальних вказівників, де ви можете стати й зробити класне селфі», - зазначив Чава.

Читайте також: У Тернополі стартує туристичний форум

Також, за його словами, у місті планують встановити автентичну телефонну будку часів 1960-х – 1970-х, з якої можна буде зателефонувати, кинувши в апарат монетку. 

Крім того, до відкриття туристичного сезону в Дрогобичі з’явиться елемент брендингу міста - лого-лавка, яка світитиметься вночі, і на якій можна буде сфотографуватися.

Як повідомляв Укрінформ, 21-22 березня в Тернополі тривав Другий туристичний форум, участь в якому взяли туроператори, керівники туристичних агенцій, туристично-інформаційних центрів, готельних господарств з різних областей України. Робота тривала в межах трьох тематичних панелей: трикутник співпраці «туризм, влада, бізнес», подієвий туризм, а також туристична інфраструктура та нові технології у ній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-