"Французька весна" в Івано-Франківську: вистави, майстер-класи та покази моди

Укрінформ
В Івано-Франківську фестиваль «Французька весна», який офіційно відкриється 4 квітня, запрошує на майстер-класи, ретроспективне кіно, вистави-кабаре та показ моди.

Про це повідомляє Івано-Франківська облдержадміністрація.

«У рамках «Французької весни» прикарпатці матимуть змогу відвідати майстер-клас вишивки високої моди від Анастасії Віст, виставку фотографій «Маленькі безлади світу», переглянути ретроспективні стрічки французького кіно, вистави-кабаре та завітати на показ моди «Французька весна», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Порошенко закликав розвивати в Карпатах туризм

Зазначається, що цьогорічна «Французька весна» обрала тематику «Колір», який оточує нас повсюди – у природі, міському середовищі та в повсякденному житті. Колір, стверджують організатори, відображає наші емоції, супроводжує суспільне життя, надає виразності та рухомості мистецтву та культурі.

Відомо, що 23 березня відбудеться майстер-клас з вишивки від стилістки Будинку Lemarie-Chanel (Париж, Франція) Анастасії Віст. Офіційно, 4 квітня, фестиваль відкриє французький фотограф Аделін Кейль, презентуючи свою виставку в галереї «Бастіон» під назвою «Маленькі безлади світу». 18 квітня в обласній філармонії покажуть виставу-кабаре «Боріс і Бобі», а 19 квітня – «Поезію Жака Превера». Показ моди заплановано на 20 квітня. А в ніч на 20 квітня кінотеатр «Люм’єр» покаже короткий метр французького кіно.

Читайте також: Сумщина та Чернігів співпрацюватимуть у галузі туризму

У свій 16-й сезон «Французька весна» розгорне активність у близько десяти містах України, завдяки спільній роботі Французького інституту в Україні та мережі закладів «Альянс франсез».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-