Авіакомпанія

Авіакомпанія "Wizz Air" почала літати з Києва у Бремен, Ригу та Біллунн

Укрінформ
Лоукост-авіакомпанія Wizz Air почала виконувати рейси за маршрутами Київ-Бремен, Київ-Рига та Київ-Біллунн.

Про це пише ЦТС.

Дебютний рейс до Бремена вилетів з Києва (аеропорт Жуляни) об 11:08 і прибув о 12:38 за місцевим часом. Зворотній рейс вилетів з Бремена о 13:24 і прибув до столиці України о 16:24.

Рейси в березні будуть виконуватися по понеділках і п'ятницях, а вже з квітня й далі - по вівторках і субоатх (двічі на тиждень).

Читайте також: Італія оштрафувала Ryanair і Wizzair через правила для багажу

Рейс до Риги виконує Airbus A320. В Ригу він має прилетіти о 12:35. Прибуття зворотного рейсу до Києва очікується о 14:45.

Згідно з розкладом на сайті Wizz Air, рейси Київ-Рига виконуватимуться по вівторках і суботах. Крім того, в березні, липні й серпні рейси будуть і по четвергах щотижня. В інші місяці рейси в четвер виконуватимуться 1-2 рази за місяць. Починаючи з жовтня, рейси по четвергах відсутні в розкладі.

Читайте також: Wizz Air відкриває маршрути з Києва до Афін і Салонік

Крім Риги, з Жулян угорський лоукостер починає літати до Біллунна. Це данське місто відоме тим, що тут розміщено дитячий парк розваг Legoland.

Перший виліт до Біллунна запланований на 15:30. Зворотний рейс прибуде до Києва о 21:00. Польоти в данський аеропорт будуть здійснюватися по вівторках і суботах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-