Учасників форуму гідів відправлять на віллу президента Дрогобича

Учасників форуму гідів відправлять на віллу президента Дрогобича

Укрінформ
У Львові у вівторок, 26 лютого, розпочався другий Форум гідів, що триватиме впродовж двох днів на різних локаціях – у місті Лева й Дрогобичі.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

"Львівський туристичний офіс вдруге об’єднує одну з найбільш репрезентативних ланок галузі туризму – гідів, екскурсоводів, туроператорів і всіх, кому цікава тема туристичного супроводу для того, щоб обмінятися досвідом, цікавими думками та ідеями, налагодити діалог між представниками туристичного середовища", – йдеться в публікації.

Зазначається, що Форум гідів – це платформа для комунікації, обміну думками, ідеями та впровадження інноваційних і креативних рішень. Захід триватиме 26-27 лютого.

Читайте також: Львівщина підготувала для туристів понад 300 кілометрів шляхів

Під час першого дня форуму розглядатимуть такі теми: стратегія розвитку туризму Львова до 2021 року; врегулювання екскурсійної діяльності: Україна – Європа; членство гідів в Європейській та Світовій асоціаціях; інтегрований розвиток міста; відновлена спадщина. Окрім цього проведуть дві панелі: "Цікаві особистості Львова" та "Створення нових туристичних продуктів та маршрутів".

Другий день форуму відбудеться в місті Дрогобич, де учасники матимуть змогу відвідати екскурсії. Зокрема, побувають у синагозі на Лані, костельній Вежі, костелі св. Верфоломія, на віллі президента Дрогобича, в кімнаті-музеї Бруно Шульца.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-