Закарпаття кличе на

Закарпаття кличе на "Біле вино"

Укрінформ
Весняний гастрономічний сезон на Закарпатті відкриє фестиваль вина в Берегові, на який запрошують гурманів та любителів сонячного напою. Захід відбудеться 8-10 березня.

Як повідомляє портал "Турінформ Закарпаття", цьогоріч, це вже буде 16-й фест, що має статус міжнародного. Берегівщина – це край сухого білого вина, тому захід має назву "Біле вино".

"У програмі фестивалю – дегустація вина. Крім того, любителі та поціновувачі сонячного напою їдуть ще й за нагодою поспілкуватися з виноробами Закарпаття, дізнатися про новинки, почути цікаві легенди, посмакувати унікальними сортами, авторськими рецептами та купажами вин", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: “Ярмарок екскурсій” у Кривому Розі презентував сотню туристичних маршрутів

"Родзинка" фестивалю вина в Берегові – святкова хода лицарів винного ордену Святого Венцела та посвячення нових членів.

Читайте також: Заповідник «Замки Тернопілля» відзначив своє 25-річчя

Очікується, що участь у фестивалі візьмуть 40 кращих виноробів з Берегівщини та гості з інших районів. Також чекають на виноробів з Угорщини та Словаччини, кожен з яких має у своїй колекції 1-2 оригінальні сорти, що є їхньою гордістю.

Для тих, хто не вживає вино, будуть запропоновані інші продукти, зокрема сир, м’ясні делікатеси, виноградний сік, бринза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-