Wizz Air відкриває маршрути з Києва до Афін і Салонік

Wizz Air відкриває маршрути з Києва до Афін і Салонік

Укрінформ
Лоукостер Wizz Air у вівторок, 19 лютого, оголосив про відкриття двох нових маршрутів з Києва (Жуляни) до Афін і Салонік у Греції. Перші авіарейси заплановані на 20 та 21 травня.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі авіакомпанії.

"Сполучення Київ - Афіни буде відкрито 21 травня зі зручним розкладом рейсів двічі на тиждень, по вівторках і суботах, у той час як рейси за маршрутом Київ - Салоніки відкриваються 20 травня і виконуватимуться двічі на тиждень, по понеділках і п’ятницях", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що українські пасажири можуть вже зараз планувати свою наступну мандрівку і бронювати квитки на сайті wizzair.com або через мобільний додаток WIZZ за цінами від 19.99 євро.

Читайте також: Греція дозволила Wizz Air і Ryanair літати в Україну

Крім того, повідомляється, що загалом Wizz Air зараз пропонує українським пасажирам 45 маршрутів до 13 країн з трьох українських аеропортів. У 2018 році лоукостер перевіз понад 1,5 млн пасажирів на своїх рейсах до/з України, що становить понад 107% зростання, як порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Нагадаємо, Wizz Air - це лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, що пропонує рейси за понад 600 маршрутами з 26 баз, сполучаючи 146 напрямків у 44 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-