Ісландський лоукостер дарує Валентинам переліт до Рейк'явіка

Ісландський лоукостер дарує Валентинам переліт до Рейк'явіка

Укрінформ
Бюджетна авіакомпанія Wow Air дарує до Дня всіх закоханих квитки до Ісландії для других половинок мандрівників з ім'ям або прізвищем Валентин (Valentine).

"Забудьте про шоколад і квіти та подаруйте коханій людині на День святого Валентина незабутню подорож!", - зазначається на сайті авіакомпанії.

Акція поширюється на квитки, заброньовані з 24 січня до 14 лютого 2019 року для поїздок з 10 до 19 лютого 2019 року.

Щоб скористатися пропозицією, Валентинам необхідно відправити на адресу Valentines@wow.is фотографію свого паспорта та скан броні на рейс. Після підтвердження, пасажиру повернуть гроші за квиток.

Читайте також: Париж втратив статус найромантичнішого міста світу

Однак пропозиція дійсна лише для мандрівників, які будуть летіти до Рейк'явіка з Бостона, Детройта, Нью-Йорка або Вашингтона.

Тим же, кому не пощастило бути названим на честь святого Валентина, лоукостер пропонує не засмучуватися, а скористатися його вигідними пропозиціями на перельоти, щоб все ж провести День всіх закоханих в Ісландії. Адже тут є безліч цікавих варіантів провести романтичне побачення. Можна просто залізти під ковдру і милуватися північним сяйвом, а можна покататися на снігоходах льодовиком або насолодитися чудовими краєвидами Рейк'явіка.

Фото: Troy Moth

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-