У популярних лоукостерів здорожчало перевезення малого багажу

У популярних лоукостерів здорожчало перевезення малого багажу

Укрінформ
Лоукост-авіакомпанії Ryanair і Wizz Air збільшили суму збору за перевезення малого багажу завважки до 10 кг.

Про це повідомляє avianews.com

"Якщо раніше перевезення невеликої сумки в багажному відсіку на рейсах Ryanair коштувало 8 євро при оформленні під час покупки авіаквитка і 10 євро надалі, то тепер цей збір становить 10 і 12 євро відповідно. Мінімальний багажний збір у Wizz Air збільшений з 7 до 9 євро. Тепер перевезення валізи до 10 кг як багажу коштує від 9 до 24 євро в низький сезон і від 12 до 27 євро в високий сезон", - йдеться в публікації.

Також наголошується, що обидва лоукостери змінили діапазон цін на оплату пріоритетної посадки, яка дає змогу брати в салон літака два предмети ручної поклажі. У Ryanair ця послуга відтепер коштує від 10 до 12 євро (раніше було 8-10 євро), а на рейсах Wizz Air збір за пріоритетну посадку становить від 5 до 17 євро (було 5-15 євро).

Читайте також: Греція дозволила Wizz Air і Ryanair літати в Україну

Нагадаємо, з 1 листопада 2018 року Ryanair і Wizz Air посилили правила перевезення ручної поклажі. Відтоді обидва авіаперевізники за найдешевшими квитками дозволяють безкоштовно брати в салон тільки один предмет ручної поклажі з габаритами до 40х30х20 см у Wizz Air і до 40х20х25 см у Ryanair.

У разі оформлення послуги пріоритетної посадки мандрівникам дозволяють взяти на борт ще одну річ з габаритами до 55х40х23 см у Wizz Air і 55х40х20 см у Ryanair.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-