Готель в Японії звільнив половину працівників-роботів через профнепридатність

Готель в Японії звільнив половину працівників-роботів через профнепридатність

Укрінформ
Японському готелю, в якому працювало 243 роботи, довелося звільнити половину з них, бо вони створювали більше проблем, ніж могли вирішити.

Більшість роботів працювали в Henn-na "Strange" Hotel впродовж кількох років і вже були застарілими, тому в адміністрації вирішили, що буде легше і дешевше їх звільнити, ніж замінити, повідомляє The Verge.

Зокрема, готель звільнив Чурі - робота-асистента у формі ляльки, встановленого в кожному номері. Чурі мав допомогти замінити людський персонал готелю, проте не міг навіть відповісти на запитання щодо годин роботи місцевих закладів розваг.

Також своє місце втратили два роботи-велоцираптори, які займалися реєстрацією клієнтів: вони не могли самостійно копіювати паспорти постояльців і потребували допомоги людей.  

Роботи, які доставляли багаж, могли обслуговувати лише 24 номери зі 100 й не працювали в сніг і дощ, тому їх також списали.

Читайте також: В Японії запровадили податок на виїзд із країни

Крім того, головний робот-консьєрж не знав відповіді на запитання відвідувачів щодо найближчих рейсів та місцевих пам’яток. Відтоді його замінили людиною.

Незвичний заклад відкрився 2015 року і потрапив до Книги рекордів Гіннесса як перший в світі готель, в якому працюють роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-