Emirates розробили додаток для зменшення затримок літаків

Emirates розробили додаток для зменшення затримок літаків

Укрінформ
Авіакомпанія Emirates розробила інноваційний додаток Hub Monitor, який зможе зменшити затримки, які пов’язані з підготовкою літаків до вильоту в Міжнародному аеропорту Дубая.

Про це повідомляє прес-служба авіаперевізника.

"Пасажири Emirates, які подорожують до Міжнародного аеропорту Дубая або перебувають там транзитом, можуть очікувати на зменшення кількості затримок, пов’язаних із підготовкою літака до вильоту, завдяки новому інноваційному додатку Hub Monitor від Emirates", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає авіаперевізник, нині для підготовки найбільшого комерційного літака Emirates A380 для вильоту з аеропорту Дубая потрібно приблизно 105 хвилин, для Boeing 777 – майже 90 хвилин.

Читайте також: Йорданська авіакомпанія відкрила рейс за маршрутом Амман-Київ

Затримка з підготовкою літака, зокрема пов'язана з прибиранням або доставкою їжі на борт, може значно вплинути на час самого вильоту повітряного судна.

Тому в Emirates вирішили розробити додаток Hub Monitor, який повідомлятиме пасажирам про те, на якому етапі знаходиться підготовка самого літака.

В компанії таким чином сподіваються зменшити кількість затримок та покращити рівень обслуговування заради комфорту пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-