Wizz Air запустила рейс зі Львова до Франкфурта

Wizz Air запустила рейс зі Львова до Франкфурта

Фото
Укрінформ
Із Львова до Франкфурта вилетів перший літак авіакомпанії «Wizz Air». Відтепер цей маршрут буде обслуговуватися двічі на тиждень — щопонеділка і щоп’ятниці, а з 2019 року — щосереди та щонеділі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми раді, що авіакомпанія «Wizz Air» літає зі Львова і все збільшує і збільшує від нас об’єми перевезень. Вони вже оголосили 10 напрямків. За попередніми підрахунками, цього року компанія зробить майже 220 тис. перевезень. У минулому році було лише 45 тис., тобто приріст дуже потужний», — зазначила генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Українські пасажири можуть вже бронювати квитки на ці рейси на сайті wizzair.com або з допомогою мобільного додатку WIZZ за цінами від 19,99 євро/549 грн, із врахуванням однієї безкоштовної одиниці ручної поклажі розмірами 40×30×20 см.

Читайте також: Wizz Air відкрив рейси з Харкова до Відня

Вже у березні 2019 року компанія відкриє анонсуючий рейс у столицю Данії Копенгаген. Польоти будуть виконуватись у середу та неділю.

Рейси у Франкфурт та Копенгаген виведуть «Wizz Air» в абсолютні лідери за кількістю напрямків з/до аеропорту «Львів» — з березня наступного року авіакомпанія буде виконувати польоти у 10 напрямках, у шість країн Європи. Усі рейси авіакомпанії виконуються на літаках Airbus A320 на 180 місць та А321 на 230 місць.

Wizz Air відкрив рейс зі Львова до Франкфурта Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

«Wizz Air», угорський лоукост-перевізник, відновив свою роботу у МА «Львів» ім. Данила Галицького у 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. У березні 2018 року додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. Так, станом на літній сезон 2018 року було шість напрямків і вже оголошено про чотири нових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-