Львівщина зробить ставку на оздоровчий туризм

Львівщина зробить ставку на оздоровчий туризм

Укрінформ
На Львівщині планують зробити лікувально-оздоровчий туризм трендом 2019 року, створивши відповідні тури.

Як повідомив під час зустрічі з представниками туристичного порталу Zruchno.Travel заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів, оздоровчі міста-курорти регіону (Моршин, Трускавець) з кожним роком стають дедалі популярнішими.

"Ті ресурси, природні багатства, якими володіють міста-курорти нашого регіону, не мають аналогів у всьому світі. Оздоровчий туризм в Моршині, Трускавці цікавий і нашим партнерам з-за кордону. Так, під час зустрічі з нашими партнерами з Азербайджану, крім іншого, порушувалося це питання. Ми обдумуємо зараз можливість створення лікувально-оздоровчих турів, в які входив би відпочинок на курортах Львівщини, а також відвідування курортів в сусідніх країнах", – зазначив Филипів.

Читайте також: Китайці зацікавилися оздоровчим туризмом на Львівщині

Заступник голови Львівської ОДА додав, що в останні роки ведеться активна робота з відновлення дорожньої інфраструктури в регіоні, а також збільшується пасажиропотік через Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького.

"Пасажиропотік через аеропорт стає дедалі більшим. Так, за минулий рік Міжнародний аеропорт "Львів" обслужив понад мільйон пасажирів, в цьому році вже півтора мільйона. Думаю, до кінця року пасажиропотік становитиме 1 мільйон 700 тисяч", – підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-