Укрзалізниця обмежила кількість операцій онлайн-продажу квитків

Укрзалізниця обмежила кількість операцій онлайн-продажу квитків

Укрінформ
Навантаження на онлайн-сервіс Укрзалізниці зросло у 6 разів, компанія обмежила кількість операцій з проведення клієнтських платежів і вживає заходи для врегулювання ситуації.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"У зв’язку із збільшенням у 6 разів навантаження на онлайн-систему продажу квитків booking.uz.gov.ua фахівцями Укрзалізниці вживаються заходи для забезпечення коректної роботи сервісу. Зокрема, для забезпечення проведення клієнтських платежів. Укрзалізниця просить клієнтів з розумінням ставитися до ситуації, що склалася", - зазначається в повідомленні.

За інформацією Укрзалізниці, наразі для стабілізації роботи системи накладено обмеження у 140 сесій за секунду, необхідне, зокрема, для гарантування здійснення операцій клієнтських платежів. Найближчим часом, як тільки ситуація стабілізується, обмеження будуть зняті.

Читайте також: Укрзалізниця на "новорічний" місяць забороняє повертати квитки онлайн

В Укрзалізниці також повідомили, що компанія почала відкривати продаж квитків на поїзди, що відправляються після 20 грудня. На даний момент відкрито продаж квитків на 70% цілорічних поїздів. На решту поїздів продаж буде відкрито найближчим часом.

Після реалізації усіх квитків на цілорічні поїзди, Укрзалізниця розпочне призначення додаткових поїздів на період новорічних та різдвяних свят.

Укрзалізниця просить вибачення у пасажирів за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-