Українка відкрила найближчий до Південного полюсу готель

Українка відкрила найближчий до Південного полюсу готель

Фото
Укрінформ
Найпівденніший у світі готель, вхід до якого прикрашає український прапор, відкрив свої двері для відвідувачів у новозеландському містечку Туатапера.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ідея відкрити лодж-мотель у нас виникла ще 7 років тому, але вдалося втілити її лише зараз. Ми почали працювати з листопада цього року, але, на жаль, ще не мали можливості вітати у себе українців", – розповідає власниця готелю The Cliffs Seaside Lodge Лариса Бутенко.

За її словами, ідея розмістити на в’їзді до готелю український, голландський та новозеландський прапори належала її чоловіку Тону Кроймансу, який родом із Нідерландів. Він запропонував у такий спосіб продемонструвати своє походження.

Читайте також: Нова Зеландія запровадила штраф за відмову показати телефон на митниці

"Це чудова як маркетингова, так і іміджева ідея. Місцеві жителі й іноземні туристи завжди запитують про наш прапор. Яка країна? Чому тут? Що це означає, синій і жовтий?", – зауважила Бутенко.

Як розповіла власниця готелю, вона з нетерпінням чекає перших українських туристів, які доїдуть до цих країв і зможуть не лише насолодитися українською гостинністю на мальовничих новозеландських просторах, а й зробити пам’ятне селфі з розміщеним найпівденніше у Східній півкулі українським прапором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-