Wizz Air відкрив рейси з Харкова до Відня

Wizz Air відкрив рейси з Харкова до Відня

Укрінформ
Міжнародний аеропорт «Харків» і авіакомпанія Wizz Air відкрили регулярні рейси до Відня.  

Як повідомляє прес-служба аеропорту, це вже шостий напрям, який авіакомпанія Wizz Air відкриває з Харкова цьогоріч. Раніше в аеропорту запустилися перельоти до Дортмунда, Катовіце, Гданська, Вроцлава і Лондона.

Рейси до Відня здійснюються двічі на тиждень, щосереди та щонеділі. Виліт з Харкова - о 11:15. Час у дорозі - 2 години 30 хвилин. Квитки можна купити на сайті wizzair.com. Ціни стартують від 1009 грн.

Читайте також: Аеропорт "Харків" і SkyUp Airlines оголосили про запуск прямого рейсу в Одесу

Прес-служба аеропорту нагадує, що рейси до Лондона запустилися 13 листопада. Вперше між Харковом і Британією налагодилося регулярне авіасполучення. Перельоти здійснюються двічі або тричі на тиждень, залежно від місяця. Квитки також можна купити на сайті авіакомпанії.

Лоукост-перевізник повернувся в міжнародний аеропорт «Харків» у 2018 році. Наступного року Wizz Air має намір відкрити з харківського аеропорту черговий регулярний напрямок - рейс до Кракова у вересні 2019 року.

Міжнародний аеропорт «Харків» входить до групи DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського. У червні 2018 року аеропорт обслужив рекордну кількість пасажирів, вперше перевищивши позначку місячного пасажиропотоку 100 тис. осіб. Загалом за перше півріччя послугами харківського аеропорту скористалися 440,2 тисячі осіб, що на 21% більше аналогічного періоду 2017 року.

Серед авіакомпаній, які здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень - Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus, LOT, SkyUp тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-