Містичний Кам'янець влаштує квест-паті

Містичний Кам'янець влаштує квест-паті

Укрінформ
У Кам'янці-Подільському до Гелловіна організують квест-паті "Кам’янець містичний" на території Старого міста й замку.

Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільського історичного музею-заповідника. 

"Під час проведення квест-паті учасники зможуть відвідати найпотаємніші й наймістичні локації Старого міста і замку. Також буде проходити конкурс на найкращий гарбуз, конкурс гелловінського вбрання, містичний ярмарок, гелловінський флешмоб. Атмосферу свята створюватиме таємнича музика", – анонсували в адміністрації заповідника.

Зазначається, що в квесті братимуть участь 5-7 команд, кожна з яких складатиметься з 10-20 осіб. Учасники квесту мають взяти з собою мобільні пристрої, ліхтарики, елементи гелловінського одягу й зручне взуття.

Квест-паті складатиметься з трьох частин. На першому етапі необхідно зареєструватися – з 10:00 23 жовтня до 15:00 29 жовтня. Впродовж доби після реєстрації команди отримують перші три завдання.

Читайте також: Туристичний ролик мовою жестів презентували в Кам'янці-Подільському

Активна фаза квесту розпочнеться в середу, 31 жовтня, о 17:00 на площі Польський ринок, де команди отримають решту завдання.

Загалом кожна команда має правильно і швидко виконати по 10 завдань (3 – старт, 7 – активна фаза). Кожне правильно виконане завдання оцінюється в 10 балів.

До 18:30 команди мають прибути на територію Старого замку, де проходитиме визначення та нагородження переможців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-