Популярність перельотів між Києвом і Брюсселем за два роки зросла на 68%

Популярність перельотів між Києвом і Брюсселем за два роки зросла на 68%

Укрінформ
Прихід на український ринок авіаційних перевезень компанії Brussels Airlines зумовлений попитом на перельоти між Києвом та Брюсселем, який після візової лібералізації впродовж останніх двох років зріс на 68%.

Про це Укрінформу повідомили в прес-центрі авіакомпанії Brussels Airlines.

"Завдяки візовій лібералізації для українських громадян, які подорожують до країн Шенгенської зони, а також через те, що Україна рухається в напрямку до ЄС, за останні два роки попит на перельоти між Києвом та Брюсселем зріс на 68%. Щоб відповідати зростаючому попиту, Brussels Airlines розпочинає пряме сполучення між Києвом та Брюсселем 4 рази на тиждень", - зазначили в компанії.

Як наголосили в авіакомпанії, Brussels Airlines розглядає Київ як важливий промисловий, науковий, освітній і культурний центр Східної Європи.

"Київ є осередком бізнесу, а також популярним напрямком для відпочинку, даючи бельгійській авіакомпанії можливість перевозити велику кількість представників бізнес-індустрії та туристів у столицю України. Авіакомпанія Brussels Airlines зробила правильний вибір, коли розпочала здійснювати свої рейси до Києва, оскільки Україна стає важливим партнером для Бельгії та країн ЄС. Потенціал України у торгівлі та науковій співпраці, культурному та академічному обміні та міжособових відносинах є величезним. Зв'язок між Брюсселем та Києвом через авіалінії Brussels Airlines буде дуже успішним", - підкреслили в Brussels Airlines.

Читайте також: У “Борисполі” зустріли перший рейс Brussels Airlines

Також в авіакомпанії повідомили, що пасажири, які подорожують з України до Бельгії за допомогою нового авіасполучення, завдяки спеціально складеному розкладу польотів до Брюсселя отримають можливість трансфером прямувати за іншими основними напрямками Brussels Airlines у Європі, зокрема до Франції, Португалії, країн Скандинавії, Іспанії та Великої Британії.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня 2018 року о 13.25 до Києва прибув літак типу А320 Brussels Airlines, який здійснив свій перший політ за новим рейсом прямого сполучення з Брюселя. Brussels Airlines – найбільша авіакомпанія Бельгії і є дочірнім підприємством компанії Lufthansa.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-