"Домажир" кличе на сніданок з ведмедями

Укрінформ
Ведмежий притулок "Домажир", що на Львівщині, в суботу, 20 жовтня, запрошує на благодійний сніданок зі своїми вихованцями. 

Як розповіли в установі ресурсу Tvoemisto.tv, у програмі заходу – частування круасанами й кавою та поглиблена екскурсія, під час якої можна буде поспілкуватися з кіперами – людьми, які безпосередньо доглядають за ведмедями.

"Люди побачать, як починається робота притулку зранку. У нас є технічна зона, куди ми не пускаємо відвідувачів, а під час цього благодійного сніданку така можливість буде. Також люди побачать кухню, де готують для ведмедів, як їх годують, що їм дають – у день один ведмедик з’їдає до 50 кг їжі. І це розказуватиме не екскурсовод, а кіпер, який, власне, доглядає за ведмедями. Люди побачать весь процес на власні очі", – розповіли в "Домажирі".

Такий благодійний сніданок у притулку проводили влітку, тоді участь у ньому взяли до 15 людей. Зараз тут також розраховують на невелику кількість відвідувачів, щоб усім було комфортно.

Читайте також: Львівщина розробила путівник для екотуристів

"У планах у нас є зробити і благодійну вечерю. Ввечері теж дуже цікаво спостерігати за ведмедями. Можливо, будемо робити це постійно. Загалом ми тільки розвиваємось і це наш перший туристичний сезон, пробуємо різне", – додали в притулку.

За участь у сніданку треба буде сплатити благодійний внесок на суму від 500 грн. Крім того, потрібно попередньо зареєструватися та приїхати в "Домажир" о 9-й ранку в суботу, 20 жовтня.

Кошти, зібрані під час сніданку, підуть на загальні потреби мешканців притулку: харчування й ліки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-