Кількість пасажирів на українських маршрутах Wizz Air за літо зросла на 145%

Кількість пасажирів на українських маршрутах Wizz Air за літо зросла на 145%

Укрінформ
Упродовж літа 2018 року лоукост-компанія Wizz Air перевезла понад 450 тисяч пасажирів на своїх українських маршрутах, що на 145% більше, як порівняти з червнем-серпнем минулого року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби авіаперевізника, яке є у розпорядженні Укрінформу.

"Протягом літнього періоду з 1 червня до 1 вересня 2018 р. Wizz Air перевезла понад 450 000 пасажирів на своїх українських лоукост-маршрутах, що становить 145% зростання у порівнянні з аналогічним періодом минулого року", - зазначається в повідомленні.

Найпопулярнішими цього літа стали напрямки з Києва до Будапешта (Угорщина); Меммінгена, Дортмунда, Франкфурта і Берліна-Шенефельда (Німеччина); Варшави (Польща) та Копенгагена (Данія).

Зараз Wizz Air пропонує перельоти за 42 маршрутами до 12 країн з трьох українських аеропортів у Києві, Львові і Харкові, включно з нещодавно оголошеними новими напрямками в Австрію, Польщу, Данію, Латвію, Литву, Словаччину, Велику Британію та Німеччину.

Читайте також: Wizz Air скоротила час безкоштовної онлайн-реєстрації

Загалом 2018 року Wizz Air повідомила про 18 нових маршрутів, а також про четвертий літак Airbus A320, який буде додано до київського авіапарку компанії у березні 2019 року.

У прес-службі наголошують, що цьогоріч Wizz Air подвоїла свою кількість посадкових місць на ринку та продовжує їх збільшувати майже на 50%, маючи намір запропонувати понад 2,5 млн місць у 2019 році.

"Це становить понад 400 мільйонів доларів інвестицій Wizz Air в Україну, що забезпечує розвиток економіки країни та стимулює ринок праці у галузях авіації і туризму завдяки підтримці понад 1200 робочих місць і створенню понад 140 місць в авіакомпанії в 2019 році", - зауважують у Wizz Air,  додаючи, що, за рекомендаціями Міжнародної ради аеропортів (ACI), на кожний 1 млн пасажирів має бути створено 750 робочих місць на рік.

Як повідомлялося, Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, пропонує рейси за понад 600 маршрутами з 25 баз, з’єднуючи 143 напрямки у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається зі 104 літаків Airbus A320 та A321. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-