Скульптури-велетні та їстівна мапа: чим дивуватиме свято шоколаду у Львові

Скульптури-велетні та їстівна мапа: чим дивуватиме свято шоколаду у Львові

Укрінформ
Упродовж чотирьох днів, 12-15 жовтня, у львівському Палаці Потоцьких триватиме щорічне Національне свято шоколаду, на якому представлять солодкі скульптури й карту України.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

«12-15 жовтня стартує Національне свято шоколаду – всеукраїнська подія, яка відбувається у Львові, та з року в рік об’єднує найкращих виробників, наймайстерніших шоколатьє та, звісно, найсмачніший шоколад. Особливістю цьогорічного фестивалю є «Шоколадна Україна» – карта України, розміром 8×5 метрів, із визначними архітектурними спорудами», – йдеться в публікації.

Організатори зазначають, що на святі можна буде ознайомитися з повним циклом виробництва шоколаду. Крім того, кожен відвідувач матиме змогу спробувати не лише шоколад на будь-який смак, а й посмакувати різноманітними шоколадними напоями, взяти участь у «шоколадних» майстер-класах.

Читайте також: Історичний музей у Львові влаштував відвідувачам пригоди з раритетами

Традиційно для відвідувачів Національного свята шоколаду діятимуть «Шоколадний ярмарок» та «Дитяча шоколадна країна». На гостей також чекатимуть скульптури із шоколаду: 9-метрова коробка цукерок, 5-метровий шоколадний млин та 3-метровий шоколадний ведмідь.

Національне свято шоколаду відбудеться в Палаці Потоцьких на вул. Коперника, 15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-