Lufthansa співпрацюватиме з українськими онлайн-операторами продажу квитків

Lufthansa співпрацюватиме з українськими онлайн-операторами продажу квитків

Укрінформ
Авіакомпанія Lufthansa Group оголосила про початок співпраці в Україні за програмою NDC з трьома онлайн-операторами продажу авіа-, залізничних та автобусних електронних квитків – Tickets.UA, Agentskiy та Tickets Consolidator.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Lufthansa Group в Україні.

"Lufthansa Group анонсує початок співпраці з Tickets.UA, Agentskiy та Tickets Consolidator в рамках програми NDC. Тепер українські партнери зможуть скористатися перевагами NDC Smart Offer від Lufthansa Group. Технологія NDC API дозволить партнерам отримувати доступ до тарифів і вигідних пропозицій Lufthansa Group, які можна забронювати виключно за допомогою NDC Smart Offer", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сервіси Tickets Travel Network (Tickets.UA), Agentskiy та Tickets Consolidator вже розпочали використовувати NDC API – прямий інтерфейс системи бронювання Lufthansa Group.

Читайте також: У Гімалаях з'явився мальовничий аеропорт

"Ми отримали перших трьох важливих партнерів в Україні для програми NDC API Lufthansa Group - Tickets.UA, Agentskiy та Tickets Consolidator. Ми хочемо, щоб українські клієнти та партнери мали змогу використовувати найкращі пропозиції наших авіаліній. Вже сьогодні у нас є багато партнерів, які використовують NDC Smart Offer та отримують переваги від інтерфейсу SPRK. І зараз за допомогою зв'язку NDC API наші партнери зможуть надавати послуги своїм клієнтам ще більш індивідуально та персоніфіковано", - прокоментував подію генеральний директор з продажів Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак.

У Lufthansa Group пояснили логіку обрання партнерства в Україні різноплановими підходами зазначених трьох сервісів до ринку. Зокрема, Tickets.UA переважно працює з прямими продажами та корпоративним сегментом, тоді як Agentskiy та Tickets Consolidator виступають консолідаторами на ринку туристичних агентств.

Читайте також: У турецькому аеропорту літак "занесло" під час посадки, пасажирів евакуювали

Як повідомляв Укрінформ, у вересні цього року представництво Lufthansa Group в Україні оголосило про вихід з 17 жовтня 2018 року на український ринок авіаперевезень авіакомпанії Brussels Airlines ("Брюссельські авіалінії"). Вона стане четвертим перевізником Lufthansa Group в Україні.

Крім того, у вересні Lufthansa Group оголосила про наміри розширити потужності Сервісного центру у Львові – як за кількістю співробітників, так і за обсягом офісних площ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-