Картка мандрівника й пивна екскурсія: як у Львові зустрінуть День туризму

Картка мандрівника й пивна екскурсія: як у Львові зустрінуть День туризму

Укрінформ
Львів у четвер, 27 вересня, до Дня туризму презентуватиме запуск нової пропозиції для туристів – Lviv City Card, запросить усіх охочих на екскурсії та зробить вхід до двох музеїв безкоштовним.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

"Це (Lviv City Card – ред.) туристична картка на 24, 48 та 72 години (250 грн, 350 грн, 450 грн відповідно), яка включає безкоштовний проїзд в електротранспорті, вхід у близько 20 музеїв та галерей, дві оглядові екскурсії по місту, підйом на вежу Ратуші, картку мобільного оператора та знижки у ресторани й магазини Львова. Картка надасть туристу можливість отримати доступ до найпопулярніших послуг за меншою ціною. Також метою запуску карти є заохочення гостей відвідувати музеї і галереї міста та збільшувати попит на культурний туризм. Придбати картку можна буде онлайн, в Центрах туристичної інформації, готелях, хостелах та в більшості закладів-учасників картки. Планується збільшення кількості партнерів для розширення переліку послуг", – розповіли організатори.

Крім того, з нагоди Дня туризму два музеї Львова – Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької та Музей етнографії та художнього промислу – запрошують безкоштовно відвідати свої заклади.

Читайте також: Вінниця до Дня туризму розкриє свої таємниці на квесті

Для поціновувачів традицій львівського пива буде проведена безкоштовна екскурсія "Львівське пиво — то є кляса!". Також усім охочим пропонують відвідати англомовну екскурсію "Lviv — the city of UNESCO". Традиційно відбудеться безкоштовна прогулянка на Чудо-поїзді о 10:00.

У Центрах туристичної інформації міста туристи матимуть змогу взяти участь у розіграші подарункових сертифікатів для підйому на вежу Ратуші, квитків на прогулянку на Чудо-поїзді, сувенірів зі Львова, а також келихів, з якими зможуть відвідати Фестиваль крафтового пива та вінілової музики у наступні дні – 28−29 вересня на FESTrepublic.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-