Wizz Air може відкрити внутрішні рейси в Україні

Wizz Air може відкрити внутрішні рейси в Україні

Фото
Укрінформ
Авіакомпанія-лоукост Wizz Air розглядає можливості участі у внутрішньому авіасполученні в Україні. Із перемовин, що наразі ведуться з аеропортами в Україні, Wizz Air називає дуже плідними контакти з аеропортом "Херсон".

Про це на прес-конференції у Києві заявив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора авіакомпанії Стівен Джонс, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо можливості запровадження внутрішніх рейсів, ми дивимося на те, які є потреби на ринку, ми розглядаємо їх на рівні з міжнародними перевезеннями. І все, що є на часі, буде розглянуто", - зазначив він.

Зокрема, відповідаючи на запитання, Стівен Джонс визнав факт перемовин з аеропортом "Херсон", назвавши їх дуже плідними та професійними. 

"Аеропорт "Херсон" направив пропозицію про співпрацю. У нас була дуже цікава і продуктивна зустріч з керівництвом. Наразі ми працюємо над цим питанням. Ми розглядаємо можливість. Але наразі є дуже важливе питання - це можливість злітної смуги в Херсоні приймати наші літаки. Але це дуже цікавий регіон", - зазначив виконавчий віце-президент.

Він також додав, що авіакомпанія постійно працює в напрямку пошуку нових можливостей щодо інших міст в Україні. Проте представник авіакомпанії поки що відмовився називати конкретні міста чи напрямки на внутрішніх рейсах в Україні.

Читайте також: Wizz Air відкриває нові маршрути з України

Як повідомлялося, завдяки розширенню бази в Києві та відкриттю п'яти нових міжнародних маршрутів з України в 2019 році лоукост запропонує українським пасажирам понад 2,5 млн місць, що на 45% перевищує показник 2018 року. Загалом наступного року працюватимуть 26 маршрутів, з них: 4 - з Києва, 10 - зі Львова та 6 - із Харкова. За цими маршрутами здійснюватиметься близько 120 польотів на тиждень. Також, у близькій перспективі Wizz Air планує збільшити кількість напрямків з України, проте конкретних країн в авіакомпанії поки не називають.

Прес-конференція авіакомпанії Wizz Air / Фото: Овсяннікова Юлія, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-