Укрзалізниця запропонувала 300 тисяч квитків на останній тиждень літа

Укрзалізниця запропонувала 300 тисяч квитків на останній тиждень літа

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" на останній тиждень літнього сезону запропонувало майже 300 тисяч квитків у пасажирських поїздах для зручного виїзду відпочивальників з курортів України. 

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

"Зокрема, на період з 27 серпня по 2 вересня 2018 року включно Укрзалізниця запропонувала пасажирам 42 416 місць у поїздах, які курсують з Приазов’я, 100 775 місць - у поїздах з курортів Одещини, 147 486 місць - до уваги відпочивальників, які повертаються цього тижня із Західної України", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі нагадують, що в липні Укрзалізниця запропонувала пасажирам майже 3,6 млн місць у поїздах далекого сполучення різних напрямків. Левова частка - майже 2,4 млн місць - у найпопулярніших напрямках для літнього відпочинку.

Читайте також: Укрзалізниця змінює рух поїздів на західному напрямку

Крім цього, для максимального задоволення попиту Укрзалізниця цього літа призначила додатково 23 літні поїзди та збільшила періодичність курсування шести цілорічних поїздів.

Для обслуговування подорожувальників у період літніх відпусток залізничники підготували 2 941 пасажирський вагон. З них системою кондиціювання повітря обладнано 1 249 вагонів, що становить майже 42,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-