У святкові дні замок у Кам'янці-Подільському працюватиме довше

У святкові дні замок у Кам'янці-Подільському працюватиме довше

Укрінформ
У День Незалежності України та наступного дня Кам'янець-Подільська фортеця працюватиме на дві години довше - до 21.00.

Про це повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника в Facebook.

"В зв'язку з великою кількістю відвідувачів, що очікується 24-25 серпня, в ці дні Старий замок працюватиме на 2 години довше звичайного - тобто до 21.00", - йдеться в повідомленні.

У ці дні в замку відбуватиметься фестиваль історичної реконструкції "Остання столиця". В ньому візьмуть участь 120 членів клубів військово-історичної реконструкції з Києва, Львова, Одеси, Вінниці та Кам’янця-Подільського. Для проведення фестивалю залучиться найбільша в Україні кількість техніки - три броньовики "Остін" та два автомобілі. Кожен охочий зможе оглянути виставку військового спорядження та дізнатись історію військової техніки. Відвідувачі Старого замку потраплять у наметове містечко учасників фестивалю. А родзинкою заходу стане історична реконструкція бою між солдатами Дієвої армії Української Народної Республіки та білогвардійськими військовими формуваннями збройних сил Півдня Росії.

Читайте також: Туристичний ролик мовою жестів презентували в Кам'янці-Подільському

"Перед нами розгорнуться трагічні події серпня 1919 року – Київська катастрофа. Парад учасників, військова муштра,  тактичні маневри від реконструкторів з усієї України не залишать вас байдужими", - зазначають на сайті музею

Водночас наголошують, що вхідна плата до Старого замку на час проведення фестивалю не зміниться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-