Суми запрошують на прем'єрний фестиваль вина

Суми запрошують на прем'єрний фестиваль вина

Укрінформ
У неділю, 26 серпня, в Сумах відбудеться перший у місті винний фестиваль "Sumy Wine Fest".

Про те, що на цьому заході чекатиме відвідувачів, під час прес-конференції у вівторок, 21 серпня, розповів один із організаторів фестивалю Андрій Любченко.

"Це буде перший для нашого обласного центру винний фестиваль, бо досі спроби влаштувати тут подібний захід виявилися невдалими. Нас охоче підтримала міська рада, адже головною метою фестивалю є підняття рівня споживання якісних винних напоїв і, власне, самої культури цього споживання", – зазначив Любченко.

За його словами, на фестивалі очікується близько 400 відвідувачів, яким, щоб стати учасниками заходу, запропоновано купити квитки вартістю 250 гривень. Їх власники можуть продегустувати впродовж дня 20 різних марок вин та сирів, взяти участь у насиченій розважальній програмі та розіграші головного призу фестивалю – путівки на двох до Грузії.

Читайте також: У Львові влаштують фестиваль винограду та вина

Загалом, як розповів Андрій Любченко, на фестивалі буде представлено 100 позицій винної продукції з України, Молдови, Грузії, Німеччини, Чилі та багатьох інших країн.

Захід, на який станом на 21 серпня вже було продано половину квитків, розпочнеться об 11.00 у сквері УАБС Сумського держуніверситету на вулиці Петропавлівська, 57 і триватиме до пізнього вечора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-