На 10 морських курортах України запустили 4G

На 10 морських курортах України запустили 4G

Укрінформ
Телекомунікаційна компанія Vodafone Україна забезпечила 4G покриття 10 морських курортів на узбережжі Чорного і Азовського морів.

Про це Укрінформу повідомили у відділі зовнішніх відносин мобільного оператора.

"Насолоджуватися не тільки сонцем, морем, а й швидкісними стрімами з 4G можна на популярних курортах чотирьох південних областей, а саме - Одеська область: Затока і Кароліно-Бугаз; Запорізька область: Кирилівка та Бердянськ; Херсонська область: Скадовськ, Залізний Порт, Генічеська Гірка, Щасливцеве та Стрілкове; Миколаївська область: Коблево", - йдеться у повідомленні.

На сьогодні 31% жителів України отримали доступ до 4G від Vodafone. Географія покриття інтернетом четвертого покоління охоплює Київську, Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Одеську, Львівську, Волинську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Миколаївську, Полтавську, Сумську, Кіровоградську, Херсонську, Чернігівську та Закарпатську області.

Читайте також: Український інтернет - найдешевший у світі

Наприкінці січня в Україні три українські оператори здобули перші ліцензії на 4G. Загальний обсяг отриманих у ході аукціону на 4G коштів у діапазоні 1800 МГц - 5,434 млрд грн. При частоті у діапазоні 2400 МГц сумарно держава отримала за ліцензії понад 2,45 млрд грн. Загалом держава отримала 7,89 млрд грн за 4G.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-