Лоукостер з'єднає Харків із Лондоном

Лоукостер з'єднає Харків із Лондоном

Оновлено
Укрінформ
Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air анонсувала відкриття нового прямого рейсу з Харкова до Лондона (Лутон) з 13 листопада 2018 року.

Про це Укрінформу повідомили в авіакомпанії.

"Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник України, а також Центральної і Східної Європи, сьогодні оголосила про відкриття нового рейсу з Харкова за одним із найбільш популярних напрямків в Європі - Лондон Лутон", - йдеться в повідомленні.

Запуск цього маршруту з частотою виконання перельотів тричі на тиждень - по вівторках, четвергах і суботах - відбудеться 13 листопада. Ціна квитка в одну сторону - від 19,99 євро (609 грн) з урахуванням усіх податків та обов'язкових зборів.   

"Напрямок Харків - Лондон Лутон стане першим в історії Міжнародного аеропорту "Харків" регулярним авіасполученням Слобожанщини та Британії", - зазначив генеральний директор компанії "Нью Системс АМ" - оператора Міжнародного аеропорту "Харків" - Володимир Васильченко.

Читайте також: Wizz Air анонсує п'ять нових рейсів із Кишинева

Зазначається, що лоукостер відновив виконання рейсів з Харкова цьогоріч, відкривши авіаперельоти до Дортмунда й Катовіце. Наразі WIZZ з’єднує Харків із чотирма європейськими містами, включно з маршрутом до Відня, перельоти за яким розпочнуться з 25 листопада.

Також повідомляється, що загалом у 2018 році авіакомпанія пропонує перельоти з трьох українських аеропортів за 33 маршрутами в 11 країн, що сприяє збільшенню в'їзного та виїзного туризму, а також зміцненню бізнес-відносин між країнами. У 2019 році WIZZ запропонує понад 180 тис. посадкових місць для українців, що подорожують до Європи.

Нагадаємо, Wizz Air пропонує рейси за понад 600 маршрутами з 25 баз, з’єднуючи 141 напрямок у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається зі 104 літаків Airbus A320 та A321.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-