"Файне місто" у Тернополі "запалюватиме" на семи сценах

Укрінформ
Організатори міжнародного фестивалю "Файне місто" активно готуються до проведення цієї найголовнішої музичної події року в Тернополі.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив в.о. начальника відділу туризму Тернопільської облдержадміністрації Ростислав Яцків.

"Цього року масштабна зустріч меломанів та виконавців практично усіх напрямків музики із різних країн відбудеться на семи сценах, що будуть облаштовані на території іподрому. До участі в музичній імпрезі, яка триватиме з 19 до 22 липня, взяти участь уже зголосилося близько 90 учасників. Лунатиме рок, альтернатива, фолк, поп, денс-музика", - зазначив Яцків.

Читайте також: У Миколаєві туристи зможуть побачити "Етнічну спадщину"

За його словами, нині вже визначено усі об’єкти фестивальної інфраструктури для туристів і місцевих жителів. Діятимуть наметове містечко, фуд-корти, пункти підзарядки телефонів, санвузли, камери зберігання цінних речей.

Торік на фестивалі, за офіційними даними, побувало понад 20 тис. відвідувачів.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародний музичний фестиваль "Файне Місто" увійшов до переліку кращих фестивалів континенту за підсумкам моніторингу Європейської комісії у співпраці з Європарламентом.

Фото: ternopoliany.te.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-