На Львівщині розпочався патріотичний фестиваль

На Львівщині розпочався патріотичний фестиваль "Зашків"

Укрінформ
У родинному селі полковника УНР Євгена Коновальця на Львівщині в п'ятницю, 15 червня, стартував патріотичний фестиваль "Зашків".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щорічно до дня народження видатного політичного діяча України, ідеолога українського націоналізму полковника УНР Євгена Коновальця в його родинному селі Зашків у Жовківському районі на Львівщині проходить патріотичний молодіжний фестиваль. Цього року він відбудеться уже дванадцятий раз під гаслом "Зашків – джерело духу", – зазначили організатори заходу.

Імпреза, як завжди, розгорнеться на луках біля підніжжя гори Берекавиця. Заспівом до неї стане бардівський вечір біля ватри, який розпочнеться сьогодні о 20.00. В суботу на вшанування пам'яті Євгена Коновальця відбудеться велопробіг "Від Степана до Євгена", який стартує біля пам'ятника провіднику ОУН Степану Бандері у Львові й завершиться в Зашкові.

Читайте також: Фестиваль на Тернопільщині відтворить історичні події 1919 року

У програмі фестивалю – відвідання меморіального музею Євгена Коновальця, майстер-класи Школи виживання "Білі вовки".

Крім того, відбудуться показові виступи вихованців  кінологічного навчального центру західного регіонального управління Державної прикордонної служби України й показ військової техніки, перегляд патріотичних кінофільмів.

Серед розваг – футбол босоніж, вечірня музична програма за участю гуртів "Перший сніг", "Рай з твоїх снів", "Толока", "Проти Течії" та інших. Вхід на фестиваль — вільний. На його території діє сувора заборона на продаж і вживання алкогольних напоїв, бо імпреза пропагує здоровий спосіб життя.

Фото: inlviv.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-