Україна відкриє візовий центр в Ефіопії

Україна відкриє візовий центр в Ефіопії

Укрінформ
Україна 16 липня відкриє у столиці Ефіопії візовий центр, що забезпечуватиме технічний супровід візових досьє для в’їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства, поданих громадянами Ефіопії, Джибуті, Південного Судану, Сейшельських Островів.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"16 липня розпочинає роботу візовий центр України в Ефіопії, м. Аддис-Абеба, 3-й поверх торгівельного центру "Морнінг Стар", р-н Боле, функціонування якого забезпечуватиметься компанією "VF Worldwide Holding Ltd"", - йдеться у повідомленні.

Візовий центр прийматиме та передаватиме на розгляд Посольства України в Ефіопії клопотання про оформлення віз для в’їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства від громадян таких країн: Ефіопія, Республіка Джибуті, Республіка Південний Судан, Республіка Сейшельські Острови, а також тих іноземців, які мають дозвіл на постійне проживання у Ефіопії.

Читайте також: Саудівська Аравія звільнила майже 700 ефіопських в‘язнів

Заявники зможуть подати документи для оформлення українських віз у зручному для них форматі та, за бажанням, отримати низку додаткових послуг (виготовлення фотокарток, переклад та копіювання документів, оформлення полісів медичного страхування, кур’єрські послуги, СМС-інформування, обслуговування у залах підвищеного комфорту тощо).

У МЗС акцентували, що візовий центр забезпечуватиме лише технічний супровід візових досьє та надання сприяння заявникам, а рішення про оформлення чи відмову в оформленні віз прийматимуться, як і раніше, консулом Посольства України в Ефіопії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-