Софія Київська поверне відвідувачів на початок ХХ століття

Софія Київська поверне відвідувачів на початок ХХ століття

Укрінформ
Наступного тижня, 15-16 червня, на території Національного заповідника "Софія Київська" відбудеться вечірня театралізована екскурсія "Ніч у Софії. Гетьманат. 1918".

Як повідомляє Творче об’єднання "Ніч в університеті" на своїй сторінці в Facebook, театралізація буде присвячена революційним подіям у Києві періоду Української держави гетьмана Павла Скоропадського.

"Уже 15-16 червня в Національному заповіднику "Софія Київська" за підтримки Управління охорони культурної спадщини Міністерства культури України ми порадуємо вас новою програмою з історії Української революції "Ніч у Софії. Гетьманат. 1918". Деталі перевороту Скоропадського, його політика, армія, життя Києва у 1918 році, питання автокефалії – все чекає на вас у виконанні наших акторів", – йдеться в публікації.

Читайте також: Київ збирається прийняти на 2 мільйони туристів більше, ніж торік

Згідно з інформацією організаторів, театралізована програма триватиме впродовж двох вечорів: у п’ятницю, 15 червня, та в суботу, 16 червня, з 20:00 до 23:00. Відвідання екскурсії безкоштовне, але вхід на територію заповідника – за вхідними квитками музею (школярі та студенти – 30 грн, дорослі – 60 грн, пільговики – безкоштовно).

Для участі необхідна попередня реєстрація, яку обіцяють оголосити на сторінці заходу орієнтовно 12-13 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-