Бойківський музей відправить туристів у лицарський бій

Бойківський музей відправить туристів у лицарський бій

Укрінформ
У суботу, 2 червня, Долинський краєзнавчий музей Тетяни і Омеляна Антоновичів "Бойківщина", що на Івано-Франківщині, можна буде відвідати вночі, завітавши на тематичний захід "Подорож у середньовіччя".

Про це йдеться на сайті закладу. 

"Цього дня (2.06) ви зможете побачити справжній лицарський бій середньовіччя та самим взяти в ньому участь, повправлятися у стрільбі з лука, покуштувати "лицарську кашу", приготовану на вогні, побачити феєричне неонове бульбашкове шоу, зможете сфотографуватися в середньовічній зоні в лицарських обладунках та одязі середньовіччя, взяти участь у флешмобі середньовічного танцю "Маразуля", покуштувати запашну каву, приготовану на піску,  а також першими познайомитися з живими статуями", - йдеться в публікації.

У програмі також квест  для дорослих "Герой середньовіччя", виступ театру тіней, виставка середньовіччя.

Розпочнуться заходи о 15:00 і триватимуть до 24:00. Квитки можна придбати в касі музею.

Читайте також: Дніпровський музей роздавав індульгенції та амулети нічним екскурсантам

Долинський краєзнавчий музей Тетяни і Омеляна Антоновичів "Бойківщина" розтащований у місті Долині Івано-Франківської області. Це один із наймолодших краєзнавчих музеїв Прикарпатського краю, заснований 5 вересня 2003 року. Музей у Долині є першим державним музеєм, що присвячений самобутньому культурному надбанню Бойківського краю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-