В Ужгороді стартував винний фестиваль «SakuraWine»

В Ужгороді стартував винний фестиваль «SakuraWine»

Фото
Укрінформ
У культурно-історичному центрі «Совине гніздо» в Ужгороді у суботу розпочався ІІ винний фестиваль «SakuraWine», який відбувається у рамках «Сакура-Фесту». 

Про це повідомляють на офіційній сторінці Ужгородської мерії в мережі Facebook 

«Сьогодні, 21 квітня, в Ужгороді у культурно-історичному центрі «Совине гніздо» розпочався ІІ винний фестиваль «SakuraWine». Вже традиційно захід відбувається у рамках «Сакура-Фесту» - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що цього року на «SakuraWine» приїхали 25 виноробів, серед яких відомі закарпатські виробники, гості з інших областей України та сусідньої Словаччини. Усі вони розташувалися у винних підвалах, пропонуючи продегустувати і придбати свою продукцію. Враховуючи сакурову тематику заходів в Ужгороді, на фестивалі окремо презентовані кращі рожеві вина з різних куточків світу – Франції, Угорщини, Словаччини, Італії.

Фестиваль «SakuraWine» Фото: facebook.com/Ужгородська-міська-рада

Як повідомляється, для того, аби відвідувачі змогли щось лишити собі на згадку про сакуровий сезон 2018 року, на території винного фестивалю організували тематичну фотозону. Загалом варто відзначити оформлення бекстейджу свята – сакури у горщиках, штучні сакури, інші квіти фестивального рожевого кольору, інсталяції з винною атрибутикою тощо.

Родзинкою відкриття фестивалю став запальний виступ оркестру Головного управління Національної поліції у Закарпатській області, який виконував популярні пісні українських та зарубіжних зірок сцени різних часів. 

Читайте також: У Мукачеві реконструювали пам'ятник-здійснювач бажань

Як інформують у міськраді, фестиваль в Ужгороді триватиме два дні, протягом яких гостей свята з головної сцени фесту розважатимуть відомі місцеві виконавці, серед яких хор «Катнус», гурти «Чаламада» та «308» та інші.

Як раніше повідомляв Укрінформ, в Ужгороді на цьому тижні триває пік цвітіння сакур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-