Файне місто презентувало нову атракцію для туристів

Файне місто презентувало нову атракцію для туристів

Афіша
Укрінформ
Новий туристичний проект "Вихідні в Тернополі" представили на першому Тернопільському туристичному форумі TTF 2018. 

Як повідомив директор Туристично-інформаційного центру Тернополя Тарас Ковальчук на своїй сторінці в Facebook, це головний проект ТІЦ в 2018 році. 

"Запрошуємо в гості до Тернополя, центру Західної України. Ми хочемо познайомити Вас із затишним обласним центром та регіоном, який багатий на історичні пам'ятки та фантастичні природні місця. Кожної суботи ми організовуємо збірні автобусні екскурсії за межі міста, а у неділю тернополяни та гості міста мають можливість детальніше ознайомитись з невідомими і загадковими сторінками історії Тернополя", – анонсував Ковальчук.

Календар тематичних екскурсій вже розписано на рік вперед. Наприклад, в квітні гості та жителі міста зможуть відправитися в подорож закритими місцями та новими експозиціями Збаража і Вишнівця, відвідати невідомі перлини Тернопільщини або познайомитися з історією обласного центру в період Першої світової війни.

Як повідомляв Укрінформ, перший Тернопільський туристичний форум ТТF 2018 зібрав у місті понад 200 туроператорів, рестораторів, менеджерів, представників комунальних та освітніх закладів.

Читайте також: Тернопіль приваблюватиме туристів унікальними міні-лабораторіями

За два дні його проведення відбулася низка тематичних дискусійних панелей. Зокрема, йшлося про стратегічні питання і практичні рішення для розвитку туризму в Тернополі, технології й стандарти розвитку малих міст, сегментування туристичної індустрії на рівні обласного центру. Також обгвоорювалися досвід та перспективи розвитку "культурної дипломатії" для промоції Тернопільщини за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-