У Тернополі стартувала головна туристична подія року

У Тернополі стартувала головна туристична подія року

Укрінформ
Перший Тернопільський туристичний форум ТТF 2018 зібрав у місті понад 200 туроператорів, рестораторів, менеджерів, представників комунальних та освітніх закладів.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочемо, щоб TТF 2018 став не тільки місцем зустрічі для вивчення практичного досвіду у туристичній сфері, але й на прикладах дав можливість учасникам форуму отримати відповіді на свої запитання під час індивідуальних консультацій із експертами. Сам форум буде розбито на кілька панелей, на яких розглядатимуться різні аспекти розвитку туризму в Тернополі, в області та Україні", - розповіла кореспонденту агентства керівник громадської організації "Туристична асоціація Тернопілля" Наталя Волощук.

У програмі форуму – низка тематичних дискусійних панелей. Зокрема, йтиметься про стратегічні питання і практичні рішення для розвитку туризму в Тернополі, технології й стандарти розвитку малих міст, сегментування туристичної індустрії на рівні обласного центру.

Читайте також: Міжнародний туристичний тиждень влаштують в Одесі

Також піде мова і про досвід та перспективи розвитку "культурної дипломатії" для промоції Тернопільщини за кордоном. Про це розповість віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine з питань регіонального розвитку Тарас Демкура.

Окремий аспект дискусій - спортивно-оздоровчий прорив у розвитку екскурсійного туризму в Тернополі, аналіз досвіду Польщі у використанні можливостей туристичного ресурсу на транскордонних територіях.

Заплановано обговорити і перспективи гастротуризму на Тернопіллі, феномен Галицької кухні, проблемні питання навчання і перепідготовки кадрів для туристичної сфери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-