На грузинському курорті витяг розкидав лижників

На грузинському курорті витяг розкидав лижників

Відео
Укрінформ
На популярному грузинському гірськолижному курорті Гудаурі на одному з крісельних витягів стався збій, внаслідок чого троси почали крутитися в зворотному напрямку зі швидкістю, яка збільшувалася.

Як повідомляє портал "Грузія Online" із посиланням на Компанію розвитку гірських курортів при міністерстві економіки та сталого розвитку Грузії, згідно з попередньою інформацією, на гірськолижній трасі в Гудаурі канатна дорога здійснила аварійну зупинку й почала рухатися в зворотному напрямку. Постраждали 10 осіб, які отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Люди були змушені вистрибувати з крісел витягу, що рухалися на великій швидкості, а на розвороті техніка викидала лижників із значною силою.

На місце негайно прибули співробітники лижного патруля, бригада швидкої допомоги, які перевезуть постраждалих до амбулаторії Гудаурі.

Також наголошується, що Компанія розвитку гірських курортів Грузії вже зв'язалася з компанією-виробником канатної дороги, щоб ті вислали своїх експертів для встановлення причин, що викликали збій в роботі системи.

Держава і Компанія розвитку гірських курортів Грузії пообіцяли повністю відшкодувати витрати на лікування потерпілих.

У зв'язку з інцидентом МВС Грузії почало розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-