У центрі Львова танцюватимуть

У центрі Львова танцюватимуть "живі" дракони

Укрінформ
Упродовж 15-18 лютого у Львові всьоме відбудеться масштабне святкування китайського Нового року з ходою драконів, лазерним шоу, гастрономічними цікавинками й встановленням рекорду.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА. 

"Подія охопить площу Ринок, де розташовуватиметься головна сцена й відбуватиметься основна програма: китайське новорічне дійство, хода яскравих «живих» драконів, лазерне шоу, online-трансляція на великому екрані з найбільших міст Китайської народної республіки", - йдеться в публікації.

Також передбачається встановлення  символу китайського Нового Року – жовтої  собаки на площі перед Львівською оперою та всеукраїнського рекорду на найбільший ієрогліф.

Крім того, всі охочі зможуть скуштувати китайську традиційну їжу.

Читайте також: Чому лев танцює з драконом лише раз на рік

Спеціально до цієї події Львівська національна опера покаже виставу "Лускунчик", присвячену святкуванню китайського Нового Року в Україні. А в Новорічну ніч за китайським календарем у найбільшому нічному клубі міста відбудеться наймасштабніша вечірка у китайському стилі.

Організатор святкування – Міжнародна громадська організація "Культурно-дослідницький центр України та Китаю "Ланьхва". Подія відбуватиметься за підтримки посольства КНР в Україні та Міністерства культури КНР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-