ТОП-20 найбезпечніших авіакомпаній світу: які з них літають в Україну

ТОП-20 найбезпечніших авіакомпаній світу: які з них літають в Україну

Рейтинг
Укрінформ
Чотири авіакомпанії, які літають в Україну, потрапили до ТОП-20 найбезпечніших авіакомпаній світу в рейтингу Airline Safety Ranking 2018, складеному німецькою дослідницькою компанією Jacdec.

Про це повідомляє спеціалізований ресурс Центр транспортних стратегій.

"Німецька дослідницька компанія Jacdec склала рейтинг найбезпечніших авіакомпаній світу Airline Safety Ranking 2018. У ТОП-20 найбезпечніших є чотири авіакомпанії, які літають в Україну. Це нідерландська KLM (4 місце), еміратська Air Arabia (10 місце), іспанський лоукостер Vueling (11 місце), ізраїльська EL AL (13 місце)", - йдеться в повідомленні.

Найбезпечнішою авіакомпанією у світі Jacdec визнала флагмана авіаперевезень ОАЕ Emirates. Решту ТОП-3 сформували європейські перевізники - Norwegian Air Shuttle і британська Virgin Atlantic Airways.

Читайте також: Ryanair може зайти в Україну до кінця зими - Омелян

Один з найбільших лоукостерів в Європі easyJet посів п'яте місце. Цікаво, що його основний конкурент у низькобюджетних перевезеннях ірландська компанія Ryanair до ТОП-20 не увійшла.

Рейтинг Jacdec вважається одним з найавторитетніших. Експерти аналізують дані про всі авіаційні події за останні 30 років, а робота авіакомпаній оцінюється за вісьмома параметрами: пасажирооборот авіакомпанії, кількість жертв за 30 років, кількість повністю втрачених або зруйнованих за цей час літаків, кількість серйозних інцидентів, число повних років без аварій тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-