У Фінляндії заморозили «Гру престолів»

У Фінляндії заморозили «Гру престолів»

Фото, відео
Укрінформ
У фінській Лапландії збудували готель з льоду й снігу за мотивами популярного серіалу «Гра престолів».

На щастя, шанувальникам фентезійної саги не потрібно буде спати біля Стіни з драконячим склом під подушкою, однак відправитися за Північне полярне коло доведеться, повідомляє Condé Nast Traveler.

Розташований в лапландській громаді Кіттіля, що за півтори години льоту від Гельсінкі, SnowVillage зводять щорічно. Цього року номери для готелю, присвячені «Грі престолів», створювали професійні льодові скульптори, зокрема, з України, Польщі та Латвії.

Готель оснащено Залою облич, залізним троном з льоду, який охороняє не менш крижаний Григор «Гора» Кліган, і льодовою гіркою в формі дракона. До послуг гостей тут пропонують 24 номери, включно з 10 люксами, кожен із яких прикрашено унікальною льодово-сніговою скульптурою в стіні.

Наприклад, охочі можуть провести ніч під пильним поглядом блакитних очей гігантського білого ходока.

Температура всередині - 5 градусів морозу. Не замерзнути допоможе теплий спальний мішок і чашка гарячого ягідного соку вранці.

Крім ночівлі в готелі, відвідувачі тут також можуть пройти майстер-клас з виготовлення льодових скульптур, покататися на оленях, відправитися на сафарі на снігоходах або собачих упряжках, відвідати крижані кінотеатр, ресторан або бар. А для охочих зв'язати себе вузами Гіменея тут діє каплиця.

Вхід до SnowVillage коштує 18 доларів, а ціни на номери стартують від 200 доларів. Готель буде відкритий до 8 квітня.

Фото: SnowVillage/HBO Nordic

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-