Яремче запрошує на найтриваліший фестиваль

Яремче запрошує на найтриваліший фестиваль

Укрінформ
У понеділок, 25 грудня, в Яремче, що на Івано-Франківщині, відбудеться відкриття найдовшого за тривалістю фестивалю в Україні – «Тепле Різдво» триватиме на головній площі міста до 21 січня 2018 року.

Про це повідомляє Фіrtka.if.ua.

"Традиційно ми прагнемо створити теплу різдвяну містерію для родинного святкування новорічно-різдвяних свят. Ярмаркове містечко, хатинка для майстер-класів, святкова кухня – все це дасть змогу поринути в атмосферу Різдва", – кажуть організатори.

На відкритті заходу виступатимуть гурти "KOZAK SYSTEM", "КораЛЛі" та DJ Dub Ro.

Фестиваль "Тепле Різдво" проводиться втретє, водночас вперше в Яремче. У програмі – візуальне мистецтво, концерти (автентична і альтернативна музика), театральні вистави, екологічні й туристичні локації, кіно та літературні майданчики.

Читайте також: Івано-Франківщина влаштує фестивальний січень

Гості фестивалю зможуть, зокрема, ознайомитися з багатовіковими традиціями новорічно-різдвяного святкування, побачити яскраві вертепні дійства, почути самобутні колядки, відвідати понад сотню культурно-мистецьких заходів та наживо почути якісну українську музику.

"Родзинкою" дійства організатори обіцяють зробити "Теплу Пошту" й Різдвяне радіо. Перша дасть змогу надіслати вітальну листівку в будь-який куточок світу, а друге – послухати святкову українську музику на офіційному сайті фестивалю.

Фото: правда.if.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-